Lees hier de laatste blog van Brins Elektrotechnische Installatie uit Almere

 • 25/09/2020
  Energiezuinige verlichting

  Je kunt hem al een poosje nauwelijks meer krijgen in de winkel, de gloeilamp oftewel het oude vertrouwde peertje. En dat geldt ook al deels voor zijn vervanger de halogeenlamp. Reden hiervoor is dat deze lampen enorm energie-onzuinig zijn. Het rendement van een gloeilamp (het licht dat hij geeft) is bijvoorbeeld maar 5%; de rest van de gebruikte stroom wordt omgezet in warmte en verdwijnt in de lucht. Ook is het aantal branduren maar beperkt. Een gloeilamp brandt bijvoorbeeld zo’n 1000 uur en een halogeenlamp het dubbele. Dat klinkt niet onaardig maar als je kijkt naar de branduren van een ledlamp dan kom je al gauw uit op een 15.000 uur.

  Lees meer
 • 12/05/2020
  Hoe kan ik een stroomstoring verhelpen?

  Het is ontzettend vervelend als de stroom uitvalt. Het is donker in huis, de koelkast en de verwarming werken niet meer, en u kunt niet even de tv aan zetten om te kijken wat er aan de hand is. Gelukkig kunt u vaak zelf een stroomstoring verhelpen. Lees verder om te leren wat u kunt doen en wanneer u beter een elektricien kunt inschakelen.

  Lees meer
 • 12/04/2020
  Wanneer en hoe moet ik mijn groepenkast vervangen?

  Een moderne, goed werkende groepenkast is absoluut essentieel voor een veilige woning. Zo voorkomt u namelijk dat kortsluiting brand veroorzaakt, en bovendien hebt u minder snel last van stroomstoringen. Maar hoe weet u of uw groepenkast toe is aan vervanging, waar moet u op letten bij de installatie van een nieuwe groepenkast en hoeveel gaat dit allemaal kosten? Lees snel verder voor de antwoorden op deze vragen!

  Lees meer
 • 12/03/2020
  Hoe kan ik mijn groepenkast uitbreiden?

  Valt de elektriciteit uit als u uw inductiekookplaat gebruikt terwijl de wasmachine aan staat? Of wilt u extra stopcontacten laten aanleggen? In dit soort gevallen kan het nodig zijn om uw groepenkast uit te breiden. Maar hoe weet u hoeveel groepen u precies nodig heeft en wat zijn de kosten van een groepenkastuitbreiding? Hier leest u er meer over!

  Lees meer

Diensten:

 • 24/7 hulp bij stroomstoringen

 • Werk aan groepenkasten

 • Aanleg van elektriciteit

 • Aarding van elektronica

 • Onderhoudswerkzaamheden

Almere, Almere Buiten, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Hout, Amsterdam, Amstelveen, Bussum, Diemen, Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Lelystad, Muiderberg, Muiden, Naarden, Naarder Vesting , Naarder Bos, Weesp, Zeewolde en de verdere omgeving.

Brins Elektrotechnische Installatie
Julistraat 48 
1335 DK Almere

036 - 524 09 44

 brins9@planet.nl


Pieter Langendijkstraat 18 

1054 ZA Amsterdam


KvK-nummer

34219189