Lees hier de laatste blog van Brins Elektrotechnische Installatie uit Almere

 • 12/05/2020
  Hoe kan ik een stroomstoring verhelpen?

  Het is ontzettend vervelend als de stroom uitvalt. Het is donker in huis, de koelkast en de verwarming werken niet meer, en u kunt niet even de tv aan zetten om te kijken wat er aan de hand is. Gelukkig kunt u vaak zelf een stroomstoring verhelpen. Lees verder om te leren wat u kunt doen en wanneer u beter een elektricien kunt inschakelen.

  Lees meer
 • 12/04/2020
  Wanneer en hoe moet ik mijn groepenkast vervangen?

  Een moderne, goed werkende groepenkast is absoluut essentieel voor een veilige woning. Zo voorkomt u namelijk dat kortsluiting brand veroorzaakt, en bovendien hebt u minder snel last van stroomstoringen. Maar hoe weet u of uw groepenkast toe is aan vervanging, waar moet u op letten bij de installatie van een nieuwe groepenkast en hoeveel gaat dit allemaal kosten? Lees snel verder voor de antwoorden op deze vragen!

  Lees meer
 • 12/03/2020
  Hoe kan ik mijn groepenkast uitbreiden?

  Valt de elektriciteit uit als u uw inductiekookplaat gebruikt terwijl de wasmachine aan staat? Of wilt u extra stopcontacten laten aanleggen? In dit soort gevallen kan het nodig zijn om uw groepenkast uit te breiden. Maar hoe weet u hoeveel groepen u precies nodig heeft en wat zijn de kosten van een groepenkastuitbreiding? Hier leest u er meer over!

  Lees meer

Diensten:

 • 24/7 hulp bij stroomstoringen

 • Werk aan groepenkasten

 • Aanleg van elektriciteit

 • Aarding van elektronica

 • Onderhoudswerkzaamheden

Almere, Almere Buiten, Almere Stad, Almere Poort, Almere Haven, Almere Hout, Amsterdam, Amstelveen, Bussum, Diemen, Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Lelystad, Muiderberg, Muiden, Naarden, Naarder Vesting , Naarder Bos, Weesp, Zeewolde en de verdere omgeving.

Brins Elektrotechnische Installatie
Julistraat 48 
1335 DK Almere

036 - 524 09 44

 brins9@planet.nl


Pieter Langendijkstraat 18 

1054 ZA Amsterdam


KvK-nummer

34219189